Terwijl het jaar afloopt en de herfst langzaam in de winter afdaalt, zetten veel zuiderlingen zich schrap voor de kou. In de designwereld worden de dingen echter alleen maar warmer. Niet alleen maken de populairste tinten van het nieuwe jaar hun grootse debuut, maar trendexperts maken zich ook op om hun verwachte voorspellingen voor huisinterieurs in 2020 te doen.

Trend: allesbehalve witte keukens

In de keuken heerst een geheel wit palet sinds, nou ja, voor altijd – en met een goede reden. Ze zijn tijdloos, klassiek, schoon en passen goed bij bijna elke stijl. Maar volgend jaar verlangen huiseigenaren misschien naar verandering.

Trend: de terugkeer van de formele eetkamer

Of het nu gaat om een ​​informele avondmaaltijd of een diner op zaterdag, maaltijden worden tegenwoordig vaak gedeeld via informele arrangementen, vaak in of bij de keuken. Maar uw formele eetkamer biedt veel meer dan alleen opslagruimte voor uw beste servies.

Trend: een badkamer met ergens om te zitten (anders dan een toilet)

Hoor deze eens. Nu badkamers meer op spa-achtige wellnessretraites in huis worden, komen banken, krukken en stoelen bij het raam veel vaker voor.

Trend: betegelde badkuipschorten

In een badkamer is tegel vaak een van die trucs die ontwerpers gebruiken om tegen lage kosten grote resultaten te behalen.

Trend: dubbele drijvende ijdelheden

Over badkamers gesproken, huiseigenaren willen ook hun gootsteengebieden opvrolijken met drijvende wastafels.

Trend: opvallende wasruimtes

Vroeger was, als een huiseigenaar een beetje ontwerpplezier wilde hebben, de standaardlocatie de damestoilet. (De kleine ruimte is klein genoeg om grote ideeën aan te kunnen en voelt apart genoeg om te werken met weinig samenhang met de rest van het huis.)

Trend: volledig verpakte poederkamers

Alleen omdat huiseigenaren hun creatieve voetafdruk uitbreiden naar de wasruimte, wil nog niet zeggen dat ze de oorspronkelijke statementmaker negeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *