Opslagruimte zoeken op unieke locaties

Ooit waren er op zolder en kelders extra meubilair, winterkleding en vakantiedecoratie. Nu kan het moeilijk zijn om een ​​kleiner huis of appartement te vinden met voldoende opslagruimte om belangrijke items te verwerken die u niet elke dag gebruikt.

Om de problemen op te lossen, zijn decorateurs en architecten de uitdaging aangegaan om opslagruimte te creëren in zeer kleine ruimtes. Als je honger hebt naar opslagruimte, zullen deze zeven lessen die je uit kleine huizen hebt geleerd, je helpen de schijnbaar onmogelijke taak te vervullen om meer ruimte te creëren.

Ga verticaal

Verticale ruimte gaat in de meeste huizen vaak verloren. Maar dat is niet het geval met dit hoge kleine huis van Pod Idladla. Het 185 vierkante meter grote huis neemt planken bijna tot aan het plafond om ruimte te creëren om seizoensartikelen en huishoudelijke artikelen op te bergen.

Slatwall rekken

Dit kleine huis in Portland, Oregon maakt gebruik van slatwall-panelen om superflexibele opslagruimte te creëren. De latten, geen bouten, bevestigen de planken aan de muur, waardoor het in een handomdraai planken kan toevoegen, herschikken of verwijderen wanneer de stemming toeslaat.

Opslag onder de vloer

Als u een huiseigenaar bent die geknepen is voor opslagruimte, verbergt u mogelijk de oplossing die u nodig heeft onder uw vloerplanken. De bouwers van Brevard Tiny House hebben het hier getoonde verborgen compartiment gecreëerd door een deel van de vloer uit te snijden.

Creatieve buitenopslag

Hier is een idee dat externe stappen aan het werk zet. De trap die naar de voordeur van dit kleine huis leidt, doet ook dienst als schoenenopslag. Het is ook een perfecte plek om tuingereedschap en benodigdheden op te bergen.

Slimme ingebouwde ins

Loft-achtige micro-woningen hebben praktische ingebouwde inserts waardoor ze meer aanvoelen als kleine huizen dan als tijdelijke crashpads. Een favoriet is de verdwijnende trap die hier wordt getoond. Wanneer het is ingetrokken in de muren, creëert het meer vloeroppervlak en onthult het verborgen muuropslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *