De hallen afbreken hoeft niet te stoppen bij de kerstboom. Verspreid de vakantiegeest buiten en versier de buitenkant van uw huis met lichtslingers. Drapeer ze over struiken en heggen; wikkel ze om stammen en takken van bomen; en lijn ze op en neer over het dak. Verander uw huis in een winterwonderland waar het blok jaloers op zal zijn. Maak om te beginnen een overzicht van de verlichtingsweergave; Als u het van tevoren plant, bespaart u stress tijdens het decoratieproces.

We deden een beroep op verlichtingsprofessional Bill Frey van het in Atlanta gevestigde Illuminating Design om zijn deskundig advies te delen om van uw huis een magisch vakantiedisplay te maken. Hij beveelt het gebruik van LED-lampen aan voor buitendecoratie. Hoewel duurder, zijn LED-lampen de investering waard – ze hebben een stevigere constructie dan gloeilampen, een veel langere levensduur en bieden witte en gekleurde lampen. Witte LED-lampen zijn verkrijgbaar in warmwitte en puur witte stijlen; ga met het pure wit voor een grotere impact buitenshuis.

Er zijn twee stijlen voor het versieren van bomen: een omslagdoek en een takomslag. ‘Behandel de omtrek van de boom voor een omhulsel als één geheel waarbij de lichten bij elke doorgang om de hele boom heen cirkelen’, zegt Frey. Zoals de naam al doet vermoeden, vereisen branch-wraps dat elk ledemaat met lichten wordt ingepakt. Frey raadt aan om bollen van C7-formaat te gebruiken voor luifelwraps en bollen van 5 mm-formaat voor takwraps.

Als je je te verstrikt voelt om je eigen huis in te richten, heeft Frey onlangs Online Holiday Design gelanceerd, dat gepersonaliseerde DIY-kerstverlichting biedt. Stuur een foto van je huis in en Frey en zijn team ontwerpen een verlichtingsscherm op maat en sturen alle materialen die je nodig hebt om het tot leven te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *