Het moderne hoogslaper voor volwassenen is geen onhandige wangedrocht

Er zijn veel manieren om vierkante meters in een kleine ruimte te maximaliseren. Maar een van onze favoriete ruimtebesparende ideeën is het hoogslaper. Moderne modellen staan ​​ver af van de onhandige houten structuren die je in je slaapzaal had. “Urban” van The Living Cub is bijvoorbeeld een geweldig mooie oplossing met een bijna ongelofelijke hoeveelheid opslagruimte.

Het is een hoogslaper en een werkruimte

Als u overweegt een loft-slaapgedeelte te bouwen, zult u dit idee vinden dat de verticale ruimte maximaal inspireert. Het Harpoon House is een 704 vierkante meter groot huis in Portland, Oregon met een op maat gemaakte slaapzolder die ook dienst doet als thuiskantoor.

Hier is een hoogslaper dat ook dienst doet als scheidingswand

Het probleem met kleine open woonruimtes (denk aan studio-appartementen) is het gebrek aan scheiding tussen je woonruimte, keuken en slaapkamer. Jordan Parnasse Digital Architecture kwam met een oplossing voor dit dilemma toen hij het hier getoonde queensize hoogslaper ontwierp voor een studio van 461 vierkante meter in New York City.

Dit hoogslaper heeft uitzicht op de sterren

Dit appartement in Londen heeft een hoogslaper met een verheven uitzicht. Er is een intrekbaar dakraam direct boven dat uitkijkt op de sterren of prachtige zonneschijn.

Deze verheven slaaphoek heeft veel opbergruimte

Trappen met opslag is een typisch hoogslaper, maar deze slaaphoek, ontworpen door Jordan Parnasse Digital Architecture, verbergt compartimenten voor opslag. Naast het bed staat ook een ingebouwd nachtkastje en wandkasten. Wat zit er onder? Een inloopkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *