Begin met het uitzoeken van uw budget.

Lily zegt: Eerste stap is altijd budget! Dit zal veel bepalen tijdens het planningsproces. Door alle mogelijke uitgaven op één plek te schetsen, kunt u uw prioriteiten als een paar bespreken en erachter komen wat u allemaal echt op uw trouwdag wilt opnemen.

Wanneer u uw budget instelt, is het belangrijk om huwelijksprijzen te onderzoeken om er zeker van te zijn dat uw budget realistisch is voor uw visie. Het is ook belangrijk om een ​​budget in te stellen waar u zich financieel prettig bij voelt, en dat rekening houdt met eventuele bijdragen die u van uw familie ontvangt om de kosten te dekken.

Selecteer een tijd van het jaar en de dag van de week waarop u uw bruiloft wilt hosten.

Lily zegt: De volgende stap voordat het zoeken naar een locatie begint, is om te beslissen op welke dag van de week, maand en jaar je wilt trouwen. Ik vertel mensen meestal dat ze zich niet moeten hechten aan een specifieke huwelijksdatum totdat ze hun locatie hebben gevonden, maar de locatie moet de basis kennen, zodat ze je prijzen en beschikbaarheid kunnen sturen.

Zoek uw locatie en ontvang een geboekte datum.

Lily zegt: De grootste impact van het virus op pas verloofde stellen die nu willen beginnen met het plannen van hun bruiloften, zijn de beperkingen voor locatiebezoeken. Als u een locatie en een datum niet kunt vastleggen, kan uw planningsproces worden vertraagd.

Als je al een trouwlocatie in gedachten hebt, raad ik aan om contact met hen op te nemen om te kijken of ze je een FaceTime-tour, een virtuele tour of een diepgaand telefoongesprek kunnen aanbieden om je door elk van hun evenementenruimtes te praten. Ons planningsteam kan ook met u de mogelijkheden bespreken.

Vier uw verloving wanneer u kunt.

Lily zegt: als je onlangs verloofd bent en nog niet hebt kunnen vieren met je vrienden en familie, dan hoop ik dat je een creatieve manier hebt gevonden om als koppel te vieren. Ik heb tijdens dit alles mooie verhalen gehoord!

Zoals je ongetwijfeld de afgelopen weken hebt meegemaakt, kijken onze vrienden en familie uit naar elke sociale tijd die ze kunnen krijgen, ook al is het voorlopig alleen virtueel. Dus ik zou willen voorstellen om het goede nieuws tijdens een happy hour Zoom-oproep of FaceTime-sessie één-op-één te delen met je beste vrienden en familieleden. Er is geen betere manier om sociaal te zijn dan door liefde te vieren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *