Onze harten gaan uit naar al onze geweldige stellen die hun trouwdagen hebben moeten uitstellen. Maar weet dat je niet de enige bent en dat er veel koppels samen met jou zijn die plannen aan het herzien zijn, nieuwe datums kiezen en met kleine onzekerheden blijven zitten. Hier volgt advies van hen over wat ze moeten doen als u uitstelt:

Stel het annuleren uit

We hebben al onze stellen ten zeerste aangeraden om uit te stellen in plaats van te annuleren als ze voor de moeilijke keuze staan ​​om uw trouwdagplannen te wijzigen. Waarom? Omdat het uw financiële risico als klant aanzienlijk minimaliseert. Contractueel gezien gaat er minder geld verloren voor een klant wanneer u de service behoudt – dus is het meer de verantwoordelijkheid van uzelf en de leverancier om hiervoor te kiezen bij annulering.

Accepteer de situatie

We spraken met Lauren, een aanstaande bruid die haar huwelijk heeft uitgesteld, die koppels eraan herinnerde het verlies van controle te accepteren “ten eerste zijn de dingen buiten onze controle.” Het is verstandig om te accepteren dat dit niet één fout is. Niet de verkopers, niet de mensen met het virus, niet de jouwe. Het is gewoon een ongelukkige situatie.

Communiceren

Openlijk praten met je partner en gasten staat op dit moment voorop. Mogelijk moeten ze vluchten, plannen, accommodatie, babysitten wijzigen, afhankelijk van wanneer uw trouwdag is. Houd ze gewoon op de hoogte. ‘Iedereen begrijpt het’, zei Lauren. Kassy zei dat zij en haar partner “rechtstreeks met onze ouders en de kinderen van mijn partners spraken.

Praten met leveranciers

Met betrekking tot uw leveranciers is empathisch zijn van het grootste belang. Veel van hen zijn zaken en levensonderhoud kwijtgeraakt: ‘Ik denk dat we het redelijk goed hebben gedaan met onze leveranciers en ik ben dankbaar … Op dit moment is geduld en begrip nodig … De dingen veranderen met het uur … Het was hartverscheurend zoals ik al zei. ” Verdeel en heers.

Vier wat je trouwdag zou zijn geweest

Laurens adviseerde hoe je zou kunnen uitgeven wat je bruiloft zou zijn geweest: “Neem wat tijd om een ​​picknick mee te nemen, pak een kleed en bubbels… neem samen een bubbelbad, ga lekker op de bank liggen… Wat het ook is. Richt je opnieuw op jullie beiden als koppel. Je hebt elkaar en je families nodig “. Kassy zei dat zij en haar partner oorspronkelijk hadden overwogen om op de dag een verbintenisceremonie te houden om de datum te herdenken en samen te vieren, maar gezien de voortdurende toename van de beperkingen, wisten we niet zeker of dit mogelijk was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *