Komt u naar uw speciale dag en maakt u zich zorgen dat u een vervelende ziekte oploopt en merkt dat u op uw bruiloft om de verkeerde redenen snuift? Wees nooit bang – zo voorkomt u ziekte vóór uw huwelijk.

Besteed aandacht aan uw eten

Met het risico te klinken als Kapitein Natuurlijk, let vooral op wat je in je mond stopt! Als je vreselijk eet en je weet het, dan moet je hier beginnen als je je zorgen maakt over ziek worden of je vervallen voelen op je speciale dag.

Door uw eten te verbeteren, krijgt u meer energie om andere stress te bestrijden die gepaard gaat met huwelijksplanning en die negatieve effecten op uw lichaam kan hebben.

Drink water

Zoals hierboven vermeld, is dit zo’n voor de hand liggende snelle oplossing – maar de meeste mensen letten er niet op! Als je een frisse, gehydrateerde huid wilt op je trouwdag, drink dan water! Bovendien, als je merkt dat je je vervallen of zwak voelt in de aanloop naar je bruiloft, zal water helpen om alles wat je dwarszit weg te spoelen en je snel weer fit te krijgen.

Krijg genoeg slaap

Hoewel ik begrijp dat Netflix praktisch eist dat je tot in de vroege uren van de ochtend blijft binge kijken naar hersenloze televisieseries, als je ‘s nachts voldoende slaapt, kun je elke ziekte die op je pad zou kunnen vallen in de aanloop naar je bruiloft helpen bestrijden. Als je in de weken of dagen voor je bruiloft toevallig iets vervelends oppikt, kun je er het beste overheen komen om jezelf te laten rusten.

Het kan echter moeilijk zijn om voldoende te slapen als u bezwijkt aan stress die gepaard gaat met het plannen van een bruiloft.

Beheers je stress

Het is niet verwonderlijk dat de opwinding van het plannen van een bruiloft het hoge risico op stress met zich meebrengt. Het zou in uw voordeel zijn om stressverlichtende technieken toe te passen, zoals meditatie en yoga, om ervoor te zorgen dat u uzelf niet in de maling neemt en uw lichaam uiteindelijk tot het punt van ziekte belast.

Oefening

Hoewel u niet gek hoeft te worden met de oefening (lees gerelateerd: Waarom niet afvallen voor uw bruiloft), heeft lichaamsbeweging op meerdere manieren voordelen voor ons lichaam. Hoewel de voor de hand liggende reden misschien is om een ​​paar kilo af te vallen, zal lichaamsbeweging u een beter gevoel geven en kunt u beter omgaan met uw stress bij het plannen van uw bruiloft.

Dit is echter ook een nagesynchroniseerd zwaard. Ga niet overboord met de oefening als dit niet is wat u gewoonlijk doet, omdat dit ertoe kan leiden dat u wordt uitgeput en u vóór uw grote dag vervelende ziektes kunt oplopen.

Verander uw levensstijl niet drastisch

Zoals hierboven vermeld, is het contraproductief om uw levensstijl plotseling voor uw bruiloft ingrijpend te veranderen. Misschien als je nog een paar maanden weg bent, vermijd je eventuele negatieve implicaties, maar het is een goed idee om je aan je normale levensstijl te houden om te voorkomen dat je lichaam in shock raakt en uiteindelijk ziekte binnen laat komen.

Vermijd zieke mensen

De beste manier om ziekte vóór uw huwelijk te voorkomen, is door zieke mensen helemaal te vermijden. Als je weet dat iemand met een nare griep in bed ligt, stel hem dan misschien uit tot nadat je ‘ik doe’ hebt gezegd. En vermijd ziekte van vreemden door simpelweg je handen grondig te wassen nadat je op openbare plaatsen bent geweest, en wrijf of raak nooit je ogen aan, want zo krijgen mensen verkoudheid en griep. Geloof me – je wilt op je trouwdag niet om de verkeerde redenen snuffelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *