Er zijn nog maar zeven slaapplaatsen tot je grote dag en hoewel je misschien moeilijk kunt slapen, willen we ervoor zorgen dat het komt omdat je super opgewonden bent en niet omdat je super gestrest bent.

Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om de huwelijksweek te overleven:

Raadpleeg uw takenlijst

Omdat je een georganiseerd persoon bent, zou je een soort checklist hebben die alles bijhoudt.

Rond uw huwelijksreis af

Je hebt de afgelopen maanden misschien een breed beeld opgebouwd, maar nu is het tijd om dingen vast te leggen. Plan niet alles tot op het laatste moment, omdat onverwachte dingen kunnen en zullen gebeuren, dus enige flexibiliteit geeft u gemoedsrust.

Pas je jurk aan

Sluip een uur weg van je partner om je trouwjurk te passen om er zeker van te zijn dat deze perfect past en geen last-minute aanpassingen nodig heeft.

Breek je schoenen in

Het ergste van de hele dag op hakken zitten, is de hele dag op gloednieuwe hakken.

Geef items af waar ze nodig zijn

Als je veel doe-het-zelf doet, zorg er dan voor dat je items zoals je inlogboek, kaarsen, menu’s, tafelnummers enz. Afzet bij de locaties waar ze moeten zijn.

Oefendiner

Als je een repetitiediner gaat houden, is het een goed idee om het de avond voor je bruiloft niet te hebben. Probeer in plaats daarvan iedereen twee of drie nachten eerder bij elkaar te brengen.

Wees niet bang om te delegeren

Het maakt niet uit hoe hands-on van een bruid je wilt zijn, het is onmogelijk voor je om op meer dan één plaats tegelijk te zijn en als het gaat om je laatste zeven dagen, moet er veel worden afgerond.

Maak de laatste betalingen

Met uw takenlijst weet u wie er moet worden betaald en wanneer.

Probeer tijd te maken voor gasten van buiten de stad

Ze hebben misschien een eerlijke manier afgelegd om je te zien, dus als je van plan bent om meteen na de bruiloft op huwelijksreis te worden weggevoerd, wil je misschien een leuke activiteit of twee plannen om te delen met de gasten waarmee je misschien geen contact hebt gehad voor een poosje.

Zorg voor jezelf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *