Elke bruid wil er mooi uitzien op haar trouwdag; of het nu gaat om het vastleggen van haar wenkbrauwen om de komende vijf maanden één keer per week te trekken, elke dag 10 minuten extra te rennen of hun hele leven volledig te herstructureren om zichzelf te transformeren.

Stel jezelf op een gezond eetplan

Er bestaat niet meer zoiets als een dieet. Alle (verstandige) gezondheids- en voedingsadviseurs adviseren dat je goed moet eten, niet minder. En het is ECHT gemakkelijk. Je hoeft alleen maar te lezen wat het lichaam nodig heeft. En nogmaals, dat is geen erg moeilijke taak.

Oefening kan altijd en overal worden gedaan. En je hoeft niet veel te doen.

Je moet het gewoon VAAK doen. Maak minimaal vier keer per week een stevige wandeling, minimaal een half uur. Rennen als je wilt, maar loop niet door, want dan wil je de volgende dag niets doen! Rijd naar het strand en maak een wandeling of jog over het zand. Loop tien keer om het blok heen; koste wat het kost. Het lichaam verbrandt evenveel calorieën tijdens het lopen als tijdens het hardlopen; je hebt gewoon minder gewrichts- en spiertrauma! Dat is een moeilijk concept om te begrijpen, vooral als je bent opgevoed met de filosofie van ‘hoe meer je zweet, hoe meer je verliest’.

Het lichaam heeft veel water nodig.

Bewaar een koude fles in de koelkast en koop een waterfles die je kunt invriezen en die je overdag kunt meenemen. In de winter mag u geen uitzondering maken op deze regel. Water is essentieel. Het houdt je niet alleen volledig gehydrateerd, het verwijdert de gifstoffen en het afval uit je systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *