Om effectief af te vallen en het af te houden, moet je kijken naar het maken van veranderingen in levensstijl op de lange termijn, in plaats van een dieet op korte termijn te volgen. Als u overweegt af te vallen voor uw bruiloft, moet u naar de volgende vijf gebieden kijken en kijken waar u geleidelijke veranderingen kunt aanbrengen:

Wat je eet

Houd een voedingsdagboek bij met gedetailleerde informatie over wat u elke dag eet en kijk waar u gezonde alternatieven kunt vervangen voor voedingsmiddelen met veel calorieën.

Hoeveel je eet

Een van de eenvoudigste manieren om af te vallen, is door uw portiegroottes te verkleinen. Serveer voedsel op kleinere borden en eet alleen totdat je je vol voelt, niet totdat je je opgeblazen voelt.

Als je eet

Eet je ‘s avonds laat een grote maaltijd? Misschien kunt u overwegen om een ​​grotere lunch te eten en ‘s avonds gewoon een lichte snack te nuttigen. Zorg ervoor dat u het ontbijt niet overslaat en probeer tussendoor geen snacks te eten.

Wat drink je

Drink je regelmatig alcohol, suikerhoudende koolzuurhoudende dranken of warme dranken met melk en suiker? Probeer deze te verminderen en zoek naar gezondere alternatieven zoals fruitthee. Zorg ervoor dat je elke dag zes tot acht glazen water drinkt.

Hoe je oefent

Zoek een vorm van lichaamsbeweging die je leuk vindt, of het nu een stevige wandeling in het park of een dansles is, en zorg ervoor dat je het minstens twee keer per week een uur doet.

Gewichtsverlies tijdschaal

Veel bruiden laten het te laat om af te vallen, wat resulteert in een crashdieet of bijna honger in de weken voorafgaand aan de bruiloft. Om af te vallen maar gezond te blijven, moet uw levensstijl en fitnessregime ongeveer acht maanden voor de bruiloft beginnen. Je kunt veilig ongeveer een kilo per maand afvallen en je moet streven naar het bereiken van je streefgewicht ongeveer twee maanden voor de grote dag, klaar voor je laatste jurkaanpassing.

Tips om af te vallen en af ​​te blijven

Blader door een bruiloftsmagazine en kies een foto van een bruid waarop je er graag uit wilt zien. Speld het aan uw koelkastdeur of opbergkast om u eraan te herinneren dat u twee keer moet nadenken wanneer u naar dat hapje grijpt. Als je eenmaal getrouwd bent, vervang dan de foto door een van jullie op je trouwdag om je eraan te herinneren hoe goed je eruit zag.

Stel een streefgewicht in en houd wekelijks bij hoe uw gewichtsverlies vordert. Geef onderweg mijlpalen aan en geef jezelf een traktatie elke keer dat je er een bereikt. Houd uw record bij na de bruiloft, zodat u kunt zien of het gewicht af blijft en geef uzelf elke maand een traktatie als u binnen een bepaald gewichtsbereik blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *