Overweeg je om je wimpers naar een hoger niveau te tillen voor je trouwdag? Veel bruiden besluiten om hun wimpers wat extra speciale aandacht te geven in de aanloop naar hun bruiloft. Maar dezelfde behandeling is niet geschikt voor elke persoon. Hier is een overzicht van drie populaire methoden om je wimpers te laten opvallen op je trouwdag.

Wimperlift:

Een wimperlift is de minst dramatische van de drie opties. Een natuurlijkere uitstraling. Gecombineerd met een wimper tint geeft het iets meer effect. Het beste van een wimperlift is dat je niets voelt na je dienst. Wimperliften / -tinten zijn een geweldige optie voor mensen met platte wimpers, lichtgekleurde wimpers en mensen die wimperkrulspelden niet echt werken. Zie het als een permanent voor je wimpers! Je gaat de salon binnen, ze lijmen je wimpers vast tot een siliconen schild (er zijn verschillende maten van), je hebt een snel wimperslaapje (amirite dames ?!) terwijl de wimperartiest een permanente oplossing op je wimpers aanbrengt en je wacht voor een korte tijd om de oplossing zijn ding te laten doen! Over het algemeen is het een sneller proces dan wimperextensies en is het meestal ook goedkoper.

Wimperuitbreidingen:

Wimperuitbreidingen geven je zeker een beetje extra va-va-voom. Je wordt ‘s ochtends wakker, kijkt in de spiegel en denkt’ verdomde gurl ‘, zonder make-up. Het is geweldig voor een vakantie, want u ziet er geweldig uit met minder moeite namens u. Maar het krijgen van een volledige set wimperextensies is een tijdrovend proces (je zult bijna zeker een dutje doen) en kan behoorlijk duur zijn. Maar nogmaals, ze zien er geweldig uit…. en er zijn zoveel opties om uit te kiezen, of je nu een meer natuurlijke look wilt, een glamoureuze look, een vol volume look, wat dan ook. U kunt uw wimpers laten aanpassen aan uw gezicht! Je kunt het aantal individuele wimpers kiezen, de lengte, de krul van de wimpers, alles! De keerzijde van sommige mensen is dat dit een zeer tijdrovend proces is in termen van onderhoud, omdat de wimpers uitvallen met je natuurlijke wimpers, dus je moet terugkomen voor opvullingen zoals je zou doen met je nagels, MAAR als je ‘ krijg deze gewoon voor uw bruiloft of huwelijksreis dit is nauwelijks een probleem! Een ander is dat sommige mensen die vaak hun gezicht aanraken of in hun ogen wrijven, wimperverlengingen irritant kunnen vinden, maar dat is iets waar je aan went.

Valse wimpers:

Misschien wel de meest populaire optie is om je MUA een set valse wimpers te laten aanbrengen wanneer ze je make-up doet. Over het algemeen geven MUA’s de voorkeur aan deze optie, omdat ze 100% controle hebben over het uiterlijk en ervoor kunnen zorgen dat je precies krijgt wat je wilt en wat je allebei hebt geoefend in de proef en dat ze je wimperextensies niet hoeven te verstoren. Maar uiteindelijk is het aan jou of je extensies wilt of niet, dus ze zullen werken met wat je in beide gevallen hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *