Endermologie is een behandeling voor zowel cellulitis als gebruikt om de bloedcirculatie te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt in de sportgeneeskunde om veel door sport veroorzaakte aandoeningen te behandelen, zoals spierspasmen en algemene pijntjes en kwalen, maar is sindsdien overgenomen door velen die een meer voorgevormde lichaamsbouw en minder cellulitis vóór de bruiloft of huwelijksreis willen. Het gaat om mechanische stimulatie van cellen en is volledig pijnvrij!

Over het algemeen voelt Endermologie aan als een ontspannende, diepe massage van het hele lichaam. De voordelen hiervan zijn de stimulatie van zacht weefsel, het vrijkomen van gifstoffen en een vermindering van cellulitis.

De reden dat veel koppels zich haasten om dit voor elkaar te krijgen, is vanwege het vermogen om de hardnekkige plekken te behandelen die niet kunnen worden getarget met gewichtsverlies. Elk gelokaliseerd gebied dat u wilt targeten, kan niet worden aangepakt met dieet en lichaamsbeweging, maar dat is waar endermologie van pas komt!

Maar dit is niet alles wat endermologie kan doen om u te helpen in de aanloop naar uw trouwdag. De voordelen omvatten maar zijn niet beperkt tot:

Cellulitisbehandeling

Lichaam verstevigend en verstevigend

Immuniteitsopbouw

Vermindert vochtretentie

Revitaliseert trage stofwisseling

Pijnstilling

Verlichting van spierspasmen

Vermindert littekens

De technologie is allemaal gemaakt in Frankrijk en wordt dagelijks door meer dan 300.000 mensen vertrouwd voor hun gezondheids- en welzijnsbehoeften. Volgens studies in 2016 heeft deze technologie een stevigheidstoename van 71% na drie behandelingen en een vermindering van de taille van 5,2 cm!

Er zijn geen risico’s, geen bijwerkingen en de resultaten zijn wetenschappelijk bewezen. Het is pijnloos, zonder injecties of incisies. Het is allemaal extern en een 100% natuurlijke manier om je uiterlijk te veranderen zonder operaties, pijn, dure producten of chemicaliën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *