Een geweldige huid begint niet op de dag of week van uw bruiloft, het begint MAANDEN eerder. Hier zijn de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw huidvoorbereiding op uw trouwdag u naar een onberispelijke teint leidt, zowel persoonlijk als op die alle belangrijke trouwfoto’s.

Drink water

We kennen allemaal de voordelen van voldoende water drinken, maar het is een bijzonder belangrijk onderdeel van uw huidverzorgingsroutine. Als u veel water drinkt, worden alle gifstoffen in uw huid weggespoeld en wordt het weefsel opgepompt, waardoor uw huid helderder en gladder wordt. Dit vermindert ook het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels.

Gebruik goede huidverzorgingsproducten

Het is absoluut noodzakelijk dat u een goede huidverzorgingsroutine aanhoudt om ervoor te zorgen dat uw huid er goed uitziet voor uw grote dag. Dit begint met huidverzorgingsproducten van goede kwaliteit die uw huidproblemen aanpakken. Reinigingsmiddelen, toners, moisturizers, oogcrèmes en serums – er zijn veel producten die uw huid ten goede komen. Het is absoluut noodzakelijk om het advies van een professionele schoonheidstherapeut in te winnen bij het kopen van de juiste producten voor uw huid. Uw therapeut zal ook uitleggen hoe en wanneer u uw producten ook moet gebruiken.

Vergeet je zonnebrandcrème niet

Je hebt misschien een fantasie in je hoofd om door het gangpad te lopen met een zonovergoten huid die je witte bruidsjurk benadrukt, maar houd er rekening mee dat blootstelling aan de zon je huid kan beschadigen. Het veroorzaakt niet alleen voortijdige rimpels, blootstelling aan de zon wordt ook geassocieerd met ouderdomsvlekken, vlekken en spataderen. Als het belangrijk voor je is om op je trouwdag gebronsd te kijken, dan kun je altijd wat spray tan gebruiken om jezelf wat kleur te geven.

Krijgt voldoende slaap

Je moet de kracht van een goede nachtrust nooit onderschatten. Wanneer we slapen, produceert ons lichaam belangrijke eiwitten die nodig zijn om cellen en weefsels te helpen regenereren. Dit helpt om uw huid er gezonder uit te laten zien en vermindert de kans op oneffenheden. Door ervoor te zorgen dat je voldoende slaapt, voorkom je ook die lelijke wallen en donkere kringen.

Reinig, toon en hydrateer dagelijks

Het is belangrijk om te allen tijde een regelmatige huidverzorgingsroutine aan te houden, maar vooral in de maanden voorafgaand aan uw trouwdag. Het is absoluut noodzakelijk om uw huidverzorgingsproducten dagelijks en vooral ‘s nachts te gebruiken. Ga nooit naar bed met make-up op, en simpelweg je make-up verwijderen met een gezichtsdoekje is niet genoeg. De meeste schoonheidstherapeuten raden aan om tweemaal daags te reinigen, te versterken en te hydrateren – dat betekent ‘s ochtends en’ s avonds.

Was je make-upborstels regelmatig

Een van de ergste bronnen van bacteriën voor je gezicht zijn vuile make-upborstels. Reinig ze regelmatig met een make-upborstelreiniger of zeep om te voorkomen dat bacteriën zich over uw gezicht verspreiden. Dit zal u helpen uw risico op puistjes en puistjes te verminderen.

Was je kussensloop regelmatig

Als u uw kussensloop niet regelmatig wast, kan er zich een opeenhoping van bacteriën, stof en ander vuil ophopen, wat uw huid kan aantasten. Zorg ervoor dat u regelmatig uw kussensloop en lakens was om onnodige puistjes veroorzaakt door bacteriën te voorkomen.

Raak je gezicht niet aan

Laat u nooit verleiden om een ​​puistje te laten knappen, omdat u het risico loopt een litteken achter te laten of de infectie te verspreiden. Dep in plaats daarvan een kleine hoeveelheid benzoylperoxide op het aanstootgevende puistje om de zwelling te verminderen en als het ergste gebeurt en je hebt een puistje op de grote dag, raak dan niet in paniek, daar is concealer voor! Als u uw gezicht aanraakt, worden in het algemeen ziektekiemen van uw handen en vingernagels op uw huid overgedragen, wat u een olieachtige teint kan geven en puistjes kan veroorzaken.

Geniet van regelmatige gezichtsbehandelingen

Als het binnen uw budget valt, kan het zeer nuttig zijn om een ​​ervaren schoonheidstherapeut te zoeken om in de aanloop naar de bruiloft regelmatig gezichtsbehandelingen op uw huid uit te voeren. Een goed opgeleide huidtherapeut behandelt alle problemen die uw huid heeft, zoals uitdroging of acne, en stelt een behandelplan voor u op.

Dieet en lichaamsbeweging

Een gezond dieet met voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, zoals fruit en groenten, zal de collageenproductie verhogen en uw algehele teint verbeteren. Oefening kan helpen om gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen en kan ook hormonen reguleren die uitbarstingen kunnen veroorzaken. Een goed dieet en regelmatige lichaamsbeweging zijn belangrijke manieren om het uiterlijk van je huid te verbeteren en te behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *