Je trouwt met de liefde van je leven en je huwelijksplanning moet een leuk en opwindend proces zijn. Dus negeer zelfzorg niet en geniet samen van het planningsproces. Met dat in gedachten, hier zijn enkele schoonheidsbehandelingen vóór de bruiloft / zelfzorgactiviteiten waar u uzelf mee kunt trakteren.

Nog 1 jaar

Als je er altijd over hebt nagedacht om fit en gezond te worden, maar nooit echt de tijd of motivatie hebt gevonden, dan is NU het perfecte moment! We denken dat elke vrouw mooi is en hun lichaam zou moeten omarmen, dus we vertellen je niet om af te vallen. Als je een nogal zittende levensstijl hebt geleefd, is het tijd om in beweging te komen! Of je nu de gewichten wilt raken of het wilt uitrekken, yoga of zelfs 20 minuten wandelen na het eten kan je een wereld van goed doen. Begin met kleine doelen en ga vanaf daar. U zult versteld staan ​​welk verschil kleine veranderingen in een jaar maken!

Nog 9 maanden

Sommigen van ons zijn genetisch gezegend met een goede huid en anderen moeten er gewoon meer moeite voor doen. Alle ogen zullen op je trouwdag gericht zijn en er is nog nooit een belangrijker moment geweest om ervoor te zorgen dat je huid in topconditie is. De stress van het plannen van de bruiloft kan nadelige effecten hebben op je huid, waardoor ontstekingen en acne ontstaan. Houd je stress onder controle door yoga-lessen te volgen of als je weinig tijd hebt, pak je koptelefoon en volg een begeleide meditatie-app.

Nog 6 maanden

Ben je schuldig aan het overbelasten van je wenkbrauwen? Dit is het moment om het pincet neer te leggen en het haar te laten groeien. Als je van nature dunne wenkbrauwen hebt, kun je microblading overwegen. Het is een semi-permanente procedure waarbij je haarachtige incisies op je wenkbrauwgebied aanbrengt om natuurlijk haar na te bootsen. Het is de laatste jaren enorm populair geworden en het is een game-wisselaar voor schoonheid. Je besteedt veel minder tijd aan het klaarmaken in de ochtenden en het zorgt ervoor dat je er meer wakker en in elkaar uitziet, zelfs zonder make-up. De resultaten kunnen 12-24 maanden aanhouden, afhankelijk van je huid. Het is vrij prijzig en vereist elke 6-12 maanden een update, dus houd rekening met de kosten voordat je in deze schoonheidsbehandeling voor het huwelijk duikt.

Nog 3 maanden te gaan

Niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan, maar we moeten gaan, omwille van de schoonheid. Een heldere, witte glimlach kan je er zoveel gelukkiger en stralender uit laten zien. Ga naar het kantoor van uw tandarts voor een schone en blekende behandeling. U kunt breed en vol vertrouwen glimlachen op uw trouwfoto’s, wetende hoe prachtig uw glimlach is!

Nog 1 maand te gaan

Met slechts een maand tot uw trouwdag, zouden alle grote items van de bruiloftchecklist zijn afgevinkt. Het is tijd om jezelf te verwennen en afspraken te maken voor een heerlijke lichaamsmassage, mani en pedi en een spray tan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *