Exfoliëren, exfoliëren, exfoliëren!

Het klinkt misschien als een enigszins onromantische analogie, maar op dezelfde manier als je altijd een vintage meubel schuurt voordat je gaat schilderen, krijg je het beste resultaat van je make-up als het ook op een gladde ondergrond wordt aangebracht. En de beste manier om dit te bereiken is door te scrubben. Het is een cruciale manier om ervoor te zorgen dat je make-up canvas – ook bekend als je gezicht – in de best mogelijke conditie is. Dus begin het meerdere keren per week minstens een maand voor de grote dag te scrubben.

Zorg ervoor dat u zowel uw nek als uw gezicht scrubt om ervoor te zorgen dat uw make-up goed wordt bedekt en dat uw huid er op zijn best uitziet.

Bereid je gezicht voor

Net als alles is het halve werk om ervoor te zorgen dat je de juiste voorbereiding voor je make-up hebt. Als je een hoogwaardige make-up primer op je gezicht gebruikt, zal dit niet alleen helpen om je make-up beter te laten hechten, het zal er ook voor zorgen dat het langer blijft zitten dan normaal. En dat is een goede zaak op een dag – en nacht – wanneer je constant gefotografeerd wordt.

Gebruik een kwalitatieve concealer

Concealer is een geweldig hulpmiddel om onvolkomenheden te verdoezelen, zoals wallen die onder de ogen achterblijven wanneer opwinding je de slaap ontneemt. Door het voorzichtig op de juiste plaatsen te gebruiken, zoals onder je ogen, onder je neus en bovenop je oogleden, zul je niet alleen onzuiverheden wegnemen, je helpt ook je gezicht te contouren.

Gebruik een kwaliteitsfundament

Zodra alle voorbereiding is voltooid, is de volgende stap het aanbrengen van foundation. Vanwege alle fotografie die voor ons ligt, is het belangrijk om kwaliteitsproducten te gebruiken die soepel doorgaan en het perfecte canvas voor make-up creëren. En om er echt zeker van te zijn dat het in de loop van de dag niet cake, cake, rennen of vettig lijkt, is het belangrijk om de basis – en in feite al je make-upproducten – een parcours te geven twee weken voor de grote dag om er zeker van te zijn dat ze hun werk zullen doen ..

Gebruik een neutrale oogschaduw

Deze unieke truc zorgt ervoor dat uw ogen er tijdens de huwelijksceremonie en de receptie geweldig uitzien. Breng na het volgen van alle andere belangrijke stappen een neutrale oogschaduw aan op uw oogleden waar uw eyeliner naartoe gaat. Dit helpt je eyeliner beter te hechten en zorgt voor helderheid in je ogen.

Bereid je lippen voor

Je lippen primen is net zo belangrijk als je gezicht primen voor je make-up. Door een beetje concealer aan te brengen voordat je je lippenstift of lipgloss aanbrengt, zal deze beter hechten en kan het voorkomen dat je de hele dag je lippen niet hoeft aan te raken, zodat je je kunt concentreren op je nieuwe echtgenoot.

Gebruik kwasten om je make-up aan te brengen

Veel vrouwen gebruiken hun vingers om een ​​deel van hun make-up aan te brengen. Hoewel dit in sommige gevallen handig kan zijn, wilt u op uw bruiloft voorkomen dat u uw handen gebruikt om uw make-up aan te brengen. Onze handen bevatten natuurlijke oliën die het uithoudingsvermogen van de make-up die u gebruikt, kunnen verminderen, ongeacht de kwaliteit van een product. Gebruik op deze belangrijkste dagen sponzen en borstels, allemaal in de juiste maten, om je make-up aan te brengen.

Hydrateren

Het hydrateren van je huid is elke dag van de week belangrijk. Voorafgaand aan uw bruiloft wilt u een lichte vochtinbrengende crème op uw huid gebruiken. Moisturizer kan ervoor zorgen dat uw huid er zacht, helder en stralend uitziet. Onthoud dat u uw vochtinbrengende crème de tijd wilt geven om op de huid te komen voordat u uw make-up aanbrengt, dus wacht minimaal een half uur.

Koop waterdichte mascara van hoge kwaliteit

Dit is echt vanzelfsprekend, maar tranen zullen meer dan waarschijnlijk optreden op uw trouwdag. Het geluk dat je voelt als je door het gangpad naar je verloofde loopt, kan een ongelooflijk ontroerend moment zijn dat tranen veroorzaakt. Op andere momenten kunnen er ook tranen stromen als mensen hun toespraak houden of gewoon oprecht gefeliciteerd. Het gebruik van waterdichte mascara zorgt ervoor dat je make-up er geweldig uitziet door lopende mascara te vermijden.

Breng een touch-up kit mee

Het maakt niet uit hoe voorbereid je bent op je trouwdag, je zult wat bijwerk doen op je trouwdag. Overweeg om een ​​van je bruidsmeisjes te vragen om op make-up te kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *