Het is tijd om je krullen te rocken! Krullend haar is zo mooi en toch zo uitdagend en dat weten we. En als het tijd is om na te denken over bruidskapsels, kiezen veel bruiden ervoor om het veilig te spelen door hun haar te strijken en de krullen zoveel mogelijk te temmen, en dat is ook goed! Maar als je voor een natuurlijke look gaat die je mooie haar omarmt zoals het is, hebben we een paar idee├źn voor je. Blijf lezen om bruiloftskapsels te vinden voor bruiden met gekrulde haren.

Zoals onze krullende lezers misschien weten, reageert krullend haar onder veel omstandigheden anders dan steil haar. Of het nu gaat om regen, vochtigheid, kou, zon of hitte, de krullen hebben een eigen mening. Maar met de hulp van een goede kapper (en wat voorspellingsonderzoek voorafgaand aan de bruiloft) zou je een geweldig kapsel kunnen maken dat je natuurlijke haar laat zien.

Middelgrote combover met kam voor bruidshaar

Als je halflang haar hebt, kan een combover aan de zijkant die recht op de schouder landt, een mooie stijl voor je zijn. Je haar ziet er minder zwaar uit zonder dat de krullen door de zwaartekracht worden verzwaard. Ziet er veerkrachtig en fris uit!

Extra lange V-snit met een bruidshoofdstuk

Ben je dol op je extra lange krullen? Ze zien er natuurlijk en gratis uit! Lange krullen hebben de neiging om te kroezen, maar met de juiste haarproducten kun je het vele uren bij elkaar houden. Voeg wat bling toe met een kristallen kopstuk en ta-da!

Laag broodje met losse krullen en bloemen

Een andere stijl voor lange krullen is een ontspannen en laag opgestoken haar. Deze losse stijl ziet er super romantisch en vrouwelijk uit en past perfect bij een lentehuwelijk. Voeg uw bloemenkeuze toe om er nog mooier uit te zien.

Losse boho-vlecht met bruidsclips

Laat je haar ontspannen met deze bohemian losse vlecht met veel textuur en karakter. Eenvoudig en hip! En voeg voor de laatste hand uw keuze aan bruidsclips of haaraccessoires toe. Deze look kan uw go-to zijn voor een bruiloft in een tuin of wijnmakerij.

Romantisch opgestoken kapsel met bloemenhoofddeksel

Heeft u kort haar? Een vastgezette up-do kan je perfecte match zijn! Super romantisch en stijlvol. Een geweldige keuze voor een klassieke, elegante of romantische trouwstijl. Om dit kapsel compleet te maken, kunt u een bloemenhoofdstuk en uw sluier aan de achterkant toevoegen.

Natuurlijke kant naar boven met kopstuk

Nog een perfecte optie voor kort krullend haar! Deze mooie stijl laat je perfecte sloten zien en houdt hem veilig aan de voorkant. Makkelijk te onderhouden gedurende de nacht en door slechts de helft van je haar uit te hebben, vermindert het volume. Voeg een bruidshoofdstuk, bloemen of zelfs een kooisluier toe! Kies de optie die bij uw trouwstijl past en schud uw krullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *