Of je nu een klassieke bruiloft hebt of een alternatieve bruiloft, je manicure kan ook deel uitmaken van je thema. Wees niet bang om voor een creatieve stijl te gaan! Laat u inspireren en als u niet 100% zeker weet welk ontwerp u moet kiezen, waarom zou u dan geen nagelproef doen? Kijk of het ontwerp goed past bij je jurk en natuurlijk je ring, want net als je haar en make-up zijn nagelproeven ook iets!

Unicorn nagels

Straal helder als een eenhoorn met deze prachtige iriserende baby’s! Of je nu kiest voor een witte kleur, lichtroze of lavendelkleur, met deze prachtige stijl zie je eruit als de unieke schoonheid die je bent.

Glitter fantasie

Bij twijfel maakt glitter alles beter! Je gasten moeten misschien een zonnebril dragen voor deze, want meid, je zult stralen! Dus als u op zoek bent naar adembenemende nailart, dan is dit misschien uw keuze.

Moeder parel!

Zoals Jackie Kennedy ooit zei: “Parels zijn altijd passend”, dus als je voor een meer klassieke stijl gaat maar er toch een creatieve draai aan wilt geven, kunnen parels een leuk klein detail zijn voor je nail art.

Heldere nagels

Als je op zoek bent naar een onconventionele creatieve stijl, kunnen heldere nagels je beste vriend zijn! Perfect voor een moderne, alternatieve bruiloft, of gewoon voor elke bruid die op zoek is naar een gewaagde look. Absoluut een aanrader!

Floral nagels

Heeft u een lentehuwelijk? Deze bloemnagels zijn net zo mooi en leuk. Omarm de lente terwijl je eruit ziet als een godin; een lentegodin! Vergeet niet dat uw nailart uw huwelijksthema zou kunnen aanvullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *