Categories
Interieur

Slimme opslagoplossingen voor kleine ruimtes

Opslagruimte zoeken op unieke locaties

Ooit waren er op zolder en kelders extra meubilair, winterkleding en vakantiedecoratie. Nu kan het moeilijk zijn om een ​​kleiner huis of appartement te vinden met voldoende opslagruimte om belangrijke items te verwerken die u niet elke dag gebruikt.

Om de problemen op te lossen, zijn decorateurs en architecten de uitdaging aangegaan om opslagruimte te creëren in zeer kleine ruimtes. Als je honger hebt naar opslagruimte, zullen deze zeven lessen die je uit kleine huizen hebt geleerd, je helpen de schijnbaar onmogelijke taak te vervullen om meer ruimte te creëren.

Ga verticaal

Verticale ruimte gaat in de meeste huizen vaak verloren. Maar dat is niet het geval met dit hoge kleine huis van Pod Idladla. Het 185 vierkante meter grote huis neemt planken bijna tot aan het plafond om ruimte te creëren om seizoensartikelen en huishoudelijke artikelen op te bergen.

Slatwall rekken

Dit kleine huis in Portland, Oregon maakt gebruik van slatwall-panelen om superflexibele opslagruimte te creëren. De latten, geen bouten, bevestigen de planken aan de muur, waardoor het in een handomdraai planken kan toevoegen, herschikken of verwijderen wanneer de stemming toeslaat.

Opslag onder de vloer

Als u een huiseigenaar bent die geknepen is voor opslagruimte, verbergt u mogelijk de oplossing die u nodig heeft onder uw vloerplanken. De bouwers van Brevard Tiny House hebben het hier getoonde verborgen compartiment gecreëerd door een deel van de vloer uit te snijden.

Creatieve buitenopslag

Hier is een idee dat externe stappen aan het werk zet. De trap die naar de voordeur van dit kleine huis leidt, doet ook dienst als schoenenopslag. Het is ook een perfecte plek om tuingereedschap en benodigdheden op te bergen.

Slimme ingebouwde ins

Loft-achtige micro-woningen hebben praktische ingebouwde inserts waardoor ze meer aanvoelen als kleine huizen dan als tijdelijke crashpads. Een favoriet is de verdwijnende trap die hier wordt getoond. Wanneer het is ingetrokken in de muren, creëert het meer vloeroppervlak en onthult het verborgen muuropslag.

Categories
Interieur

5 Serieus stijlvolle hoogslapers voor volwassenen

Het moderne hoogslaper voor volwassenen is geen onhandige wangedrocht

Er zijn veel manieren om vierkante meters in een kleine ruimte te maximaliseren. Maar een van onze favoriete ruimtebesparende ideeën is het hoogslaper. Moderne modellen staan ​​ver af van de onhandige houten structuren die je in je slaapzaal had. “Urban” van The Living Cub is bijvoorbeeld een geweldig mooie oplossing met een bijna ongelofelijke hoeveelheid opslagruimte.

Het is een hoogslaper en een werkruimte

Als u overweegt een loft-slaapgedeelte te bouwen, zult u dit idee vinden dat de verticale ruimte maximaal inspireert. Het Harpoon House is een 704 vierkante meter groot huis in Portland, Oregon met een op maat gemaakte slaapzolder die ook dienst doet als thuiskantoor.

Hier is een hoogslaper dat ook dienst doet als scheidingswand

Het probleem met kleine open woonruimtes (denk aan studio-appartementen) is het gebrek aan scheiding tussen je woonruimte, keuken en slaapkamer. Jordan Parnasse Digital Architecture kwam met een oplossing voor dit dilemma toen hij het hier getoonde queensize hoogslaper ontwierp voor een studio van 461 vierkante meter in New York City.

Dit hoogslaper heeft uitzicht op de sterren

Dit appartement in Londen heeft een hoogslaper met een verheven uitzicht. Er is een intrekbaar dakraam direct boven dat uitkijkt op de sterren of prachtige zonneschijn.

Deze verheven slaaphoek heeft veel opbergruimte

Trappen met opslag is een typisch hoogslaper, maar deze slaaphoek, ontworpen door Jordan Parnasse Digital Architecture, verbergt compartimenten voor opslag. Naast het bed staat ook een ingebouwd nachtkastje en wandkasten. Wat zit er onder? Een inloopkast.

Categories
Interieur

Perfecte studio-appartementindelingen om te inspireren

Alleen omdat je studio minder dan 600 vierkante meter is, wil nog niet zeggen dat het als een kleine slaapzaal moet voelen. In feite zijn er een veelvoud aan creatieve manieren om de ruimte die je hebt te gebruiken, waardoor het meer open en ruimtelijk aanvoelt. Natuurlijk kun je de voetafdruk van je appartement niet op magische wijze vergroten (tenzij je de muren van je buren neerhaalt). Maar met een beetje ruimtelijke ordening en de juiste inrichting kunt u elke vierkante centimeter van uw plek maximaliseren om het volwassen huis te creëren dat u verdient – geen verbouwing vereist!

Maak Binge Watching Better Funky studio-appartement met veel licht

Laat uw appartement kolossaal aanvoelen door aparte woonruimtes te creëren. Maar hoeveel vierkante meters moet u aan elke sectie toewijzen?

Bedenk wat u thuis gelukkiger zou maken.

Verander uw studio in een boetiekhotel

Als u altijd onderweg bent en thuis slechts een plek is waar u kunt douchen en slapen, waarom zou u uw appartement dan niet inrichten als een boetiekhotelkamer?

Dit huis van 300 vierkante meter zit bijvoorbeeld boordevol functies die te vinden zijn in trendy accommodaties, allemaal op een steenworp afstand van het bed, waaronder een chique kitchenette, een paar retro-meubels en natuurlijk een samengestelde minibar (het staat op de vensterbank.)

Versier als een gekke man

Als het gaat om het versieren van kleine ruimtes, gaat er niets boven de magische ruimte-uitbreidende krachten van onopvallende meubels uit het midden van de eeuw.

In vergelijking met veel hedendaagse stijlen, zitten ontwerpen uit het midden van de eeuw veel dichter bij de vloer, waardoor plafonds en ramen hoger lijken.

Hoge aspiraties

Als je hoge plafonds hebt, kun je op magische wijze meer leefbare vierkante meters maken met een hoogslaper.

Het is een winnend idee dat deze 193 vierkante meter grote studio in Stockholm heeft getransformeerd in een duplex met één slaapkamer – zie de gezellige woonkamer.

Bank voor dubbel gebruik

De eerste opdracht was het creëren van een multifunctionele ruimte voor zowel slapen als gezelligheid. Een prachtig vormgegeven bed dat ook dienst doet als bank en de perfecte plek vormt. Een langbenig bureau en ook twee kleine tafels die geen afbreuk doen aan de openheid van de kamer om functies toe te voegen.

Presto, Change-o Layout

Als het gaat om het optimaliseren van kleine studio’s, is Graham Hill een tovenaar om ze twee keer zo groot te laten voelen. Zijn bedrijf, LifeEdited, werkt samen met architecten en ontwikkelaars bij het creëren van ultra leefbare micro-appartementen.

Categories
Interieur

Trends in huisontwerp waar we naar uitkijken in 2020

Terwijl het jaar afloopt en de herfst langzaam in de winter afdaalt, zetten veel zuiderlingen zich schrap voor de kou. In de designwereld worden de dingen echter alleen maar warmer. Niet alleen maken de populairste tinten van het nieuwe jaar hun grootse debuut, maar trendexperts maken zich ook op om hun verwachte voorspellingen voor huisinterieurs in 2020 te doen.

Trend: allesbehalve witte keukens

In de keuken heerst een geheel wit palet sinds, nou ja, voor altijd – en met een goede reden. Ze zijn tijdloos, klassiek, schoon en passen goed bij bijna elke stijl. Maar volgend jaar verlangen huiseigenaren misschien naar verandering.

Trend: de terugkeer van de formele eetkamer

Of het nu gaat om een ​​informele avondmaaltijd of een diner op zaterdag, maaltijden worden tegenwoordig vaak gedeeld via informele arrangementen, vaak in of bij de keuken. Maar uw formele eetkamer biedt veel meer dan alleen opslagruimte voor uw beste servies.

Trend: een badkamer met ergens om te zitten (anders dan een toilet)

Hoor deze eens. Nu badkamers meer op spa-achtige wellnessretraites in huis worden, komen banken, krukken en stoelen bij het raam veel vaker voor.

Trend: betegelde badkuipschorten

In een badkamer is tegel vaak een van die trucs die ontwerpers gebruiken om tegen lage kosten grote resultaten te behalen.

Trend: dubbele drijvende ijdelheden

Over badkamers gesproken, huiseigenaren willen ook hun gootsteengebieden opvrolijken met drijvende wastafels.

Trend: opvallende wasruimtes

Vroeger was, als een huiseigenaar een beetje ontwerpplezier wilde hebben, de standaardlocatie de damestoilet. (De kleine ruimte is klein genoeg om grote ideeën aan te kunnen en voelt apart genoeg om te werken met weinig samenhang met de rest van het huis.)

Trend: volledig verpakte poederkamers

Alleen omdat huiseigenaren hun creatieve voetafdruk uitbreiden naar de wasruimte, wil nog niet zeggen dat ze de oorspronkelijke statementmaker negeren.

Categories
Interieur

Hoe lichtslingers op te hangen

De hallen afbreken hoeft niet te stoppen bij de kerstboom. Verspreid de vakantiegeest buiten en versier de buitenkant van uw huis met lichtslingers. Drapeer ze over struiken en heggen; wikkel ze om stammen en takken van bomen; en lijn ze op en neer over het dak. Verander uw huis in een winterwonderland waar het blok jaloers op zal zijn. Maak om te beginnen een overzicht van de verlichtingsweergave; Als u het van tevoren plant, bespaart u stress tijdens het decoratieproces.

We deden een beroep op verlichtingsprofessional Bill Frey van het in Atlanta gevestigde Illuminating Design om zijn deskundig advies te delen om van uw huis een magisch vakantiedisplay te maken. Hij beveelt het gebruik van LED-lampen aan voor buitendecoratie. Hoewel duurder, zijn LED-lampen de investering waard – ze hebben een stevigere constructie dan gloeilampen, een veel langere levensduur en bieden witte en gekleurde lampen. Witte LED-lampen zijn verkrijgbaar in warmwitte en puur witte stijlen; ga met het pure wit voor een grotere impact buitenshuis.

Er zijn twee stijlen voor het versieren van bomen: een omslagdoek en een takomslag. ‘Behandel de omtrek van de boom voor een omhulsel als één geheel waarbij de lichten bij elke doorgang om de hele boom heen cirkelen’, zegt Frey. Zoals de naam al doet vermoeden, vereisen branch-wraps dat elk ledemaat met lichten wordt ingepakt. Frey raadt aan om bollen van C7-formaat te gebruiken voor luifelwraps en bollen van 5 mm-formaat voor takwraps.

Als je je te verstrikt voelt om je eigen huis in te richten, heeft Frey onlangs Online Holiday Design gelanceerd, dat gepersonaliseerde DIY-kerstverlichting biedt. Stuur een foto van je huis in en Frey en zijn team ontwerpen een verlichtingsscherm op maat en sturen alle materialen die je nodig hebt om het tot leven te brengen.

Categories
Interieur

Geheimen voor het stylen van een uitnodigende veranda

Creëer een gezellige zithoek

Het is gewoon een feit: een huis waar u tekenen van leven kunt zien, is een huis dat er uitnodigend uitziet voor bezoekers. Zelfs als uw tinten zijn getekend en er niet veel licht is, zal een goed ingerichte veranda ervoor zorgen dat uw huis eruit ziet als een gezellige ontmoetingsruimte.

Als je alleen ruimte op je veranda hebt voor een paar schommelstoelen of een bank, dan is dat genoeg – voeg wat kussens en een bijzettafel toe om het effect te versterken. Als je echter meer ruimte hebt, maak dan een gezellige zithoek, gecentreerd rond een kleed, waar een handvol van je beste vrienden in past. Zoals het geval is met interieurontwerp, ziet een goed gelaagde buitenruimte er bewoond en veel uitnodigender uit dan iets dat grimmig en kaal is.

Laat er licht zijn

Iedereen weet dat de beste tijd om op de veranda te zitten, is als de zon ondergaat – en hoe lang mensen daar ook willen blijven hangen – dus zorg ervoor dat uw buitenkamer voldoende licht heeft om ieders gezicht te verlichten, maar blijf uit de buurt van al te fel licht bollen die de ruimte er sterieler dan warm uit laten zien.

Rijg kerst- of bistro-verlichting langs de binnenkant van uw veranda-plafond (zodat ze niet zichtbaar zijn vanaf de straat om het hele jaar door een kerstverlichting te geven) of voeg extra muur- of hangende lantaarns toe die overeenkomen met die bij uw voordeur. Breng enkele grote, stevige tafellampen naar buiten om het gevoel van de buitenruimte echt te versterken. En vergeet niet ouderwets kaarslicht. Grote tafellantaarns zorgen voor een geweldig veranda-decor en kunnen uw kaarsen ook beschermen tegen de elementen.

Ga groen, jullie allemaal

Iemand kan dit als een uitdaging beschouwen, maar we gaan het hoe dan ook zeggen: er bestaat niet zoiets als te veel verandaplanten. Het hebben van planten op uw veranda versterkt de tekenen van leven die we eerder noemden. Voeg veel kleur toe – via de planten of potten waarin ze staan ​​- of blijf bij een monochroom palet van groene planten en zwarte plantenbakken voor een meer minimalistische look. Denk ook buiten de standaard bloempotdoos: voeg bomen toe voor hoogte of plaats kleinere potten op een bankje of tafel om ze beter zichtbaar te maken. Vensterdozen kunnen een geweldige aanvulling zijn als u kleinere ramen aan de voorkant heeft (en veel gemakkelijker te onderhouden is). En natuurlijk zijn hangende varens of bloempotten een klassieke zuidelijke veranda-look die nooit uit de mode raakt.

Houd de focus op de voordeur

Het maakt niet uit hoe groot een zithoek is die u aan weerszijden van uw veranda hebt opgesteld, zorg ervoor dat uw voordeur het middelpunt blijft. Dat is immers wat de meeste voorbijgangers zullen zien. Om dat te doen, moet je ervoor zorgen dat je plantenbakken de voordeur gelijkmatig flankeren (als je deur in een hoek staat, spreid je de plantenbakken uit naar de open zijde van de deur) om een ​​soort trechter ernaartoe te creëren. Als uw veranda aan de donkere kant is en er is niet veel contrast tussen de kleur van uw buitenmuren en de deur, maak er dan een door uw deur of de bekleding eromheen te schilderen in een kleur die zelfs van ver weg springt. En vergeet natuurlijk geen leuke deurmat.

Categories
Interieur

Onderhoudsvriendelijke planten voor eenvoudige landschapsarchitectuur

Struik: Berberis

Berberis (Berberis thunbergii) is hertebestendig en bladverliezend, met doornige stengels die het een goede basisplant maken voor het verhogen van de veiligheid in huis. Eenmaal gevestigd, is deze compacte, dichte struik droogtetolerant. We houden van de variëteit Sunjoy Tangelo (hier afgebeeld) vanwege zijn feloranje nieuwe groei die chartreuse op de bladranden verandert naarmate het seizoen vordert.

Struik of kleine boom: Smoke Tree

Rookbomen (Continus coggygria) kunnen worden gekweekt als grote, bladverliezende struiken of kleine bomen. Hun roodpaarse bladeren worden in de herfst scharlaken en luchtige, rokerig-paarse zaadclusters dragen bij aan hun schoonheid.

Bloeiende vaste plant: pioenroos

Bekend om hun geurige lentebloemen, zijn kruidachtige pioenen (Paeonia lactiflora) bladverliezend. De hier getoonde dubbele roze variëteit, ‘Sarah Bernhardt’, is populair in gemengde borders en als solitair.

Plant pioenen in de lente of herfst, in de volle zon of in de ochtendzon en middagschaduw in zeer hete zomerregio’s.

Boom: meidoorn

Meidoorns (Crataegus viridis) komen oorspronkelijk uit delen van de Verenigde Staten. Hun bladeren worden in de herfst paars tot rood en hun witte lentebloemen worden gevolgd door oranjerode vruchten die in de winter aan de boom kunnen blijven hangen.

Bodembedekker: Liriope

Winterhard in Zone 5-10, liriope (Liriope muscari) is een klonterige bodembedekker met grasachtig gebladerte en blauwviolette zomerbloemen.

Categories
Interieur

De essentiële stappen voor landschapsontwerp

Start Up Front

Als je je afvraagt ​​waar je een landschapstransformatie moet beginnen, zoek dan niet verder dan je voortuin. Het is het eerste dat je naar je huis ziet rijden, en je kunt gasten versteld doen staan ​​voordat ze je huis binnenkomen. Onthoud alleen dat beteugelen aantrekkelijk is, maar hoe mooi je landschap ook is, het moet functioneel zijn.

Hardscape eerst

Voer al je hardscaping-projecten uit voordat je planten uitzet. Hardscaping kan bestaan ​​uit een veranda, trottoir, oprit, parkeerterreinen, dekken, hekwerken, patio’s en prieel. Deze projecten omvatten meestal constructie, die uw grond kan verdichten of gras en aanplant kan beschadigen, dus het is belangrijk om zwaar werk te voltooien voordat de aanplant begint.

Zwoegen in de grond

Wanneer het tijd is om te tuinieren, pas je je grond aan door organisch materiaal toe te voegen, zoals fijn geraspte pijnboomschors, veenmos, champignoncompost of bladvorm voordat je planten uitzet. Losse, vruchtbare grond stimuleert de wortelgroei op nieuwe aanplant en zorgt ervoor dat ze snel kunnen groeien. Definieer duidelijk uw gras- en bedlijnen. Gebruik eerst een tuinslang om uw bedlijnen op te maken en gebruik vervolgens oranje spuitverf om de lijnen te markeren.

Plant naast uw huis

Uw funderingsplant moet uw huis omarmen en niet bedekken. Laagblijvende struiken of bodembedekkers moeten worden geplant voor lage ramen en veranda’s. Grotere ronde struiken of kleine bomen werken goed geplant op de hoeken van uw huis. Deze grotere planten zullen uw huis omlijsten en de doosvormige structuur verzachten. Vergeet niet om een ​​klein bed in uw voortuin te maken voor jaarlijkse kleuren. Bloemen zullen instant charme toevoegen.

Ga naar de achterkant

Je achtertuin moet een buitenruimte zijn om van te genieten. Als u privacy nodig heeft, installeer dan houten hekwerk of grote struiken rond de omtrek om muren te creëren. Dekken en patio’s zijn geweldige zit- of eetgedeeltes als het weer het toelaat en ze zorgen voor een mooie overloop voor gasten tijdens feestjes.

Verzamel rond het vuur

Grilstations of buitenkeukens kunnen worden gebruikt om uw maaltijden te bereiden en de keuken niet op te warmen. Vuurkorven en buitenhaarden zijn erg populair en laten je genieten van je tuin, zelfs als het een beetje koud is in de lucht. Beide opties zorgen voor gemakkelijk amusement of een leuke gezinsactiviteit.

Wil en behoeften

Overweeg uw opties en de ruimte die u nodig heeft. Als je een zonnige achtertuin hebt, kun je overwegen om een ​​moestuin te plaatsen waar je een paar kruiden of groenten kunt verbouwen. Zorg ervoor dat het gebied dat u kiest meerdere uren zon krijgt.

Categories
Beauty

Manieren om ervoor te zorgen dat uw make-up voor de trouwdag blijft bestaan – de hele dag en de hele nacht

Exfoliëren, exfoliëren, exfoliëren!

Het klinkt misschien als een enigszins onromantische analogie, maar op dezelfde manier als je altijd een vintage meubel schuurt voordat je gaat schilderen, krijg je het beste resultaat van je make-up als het ook op een gladde ondergrond wordt aangebracht. En de beste manier om dit te bereiken is door te scrubben. Het is een cruciale manier om ervoor te zorgen dat je make-up canvas – ook bekend als je gezicht – in de best mogelijke conditie is. Dus begin het meerdere keren per week minstens een maand voor de grote dag te scrubben.

Zorg ervoor dat u zowel uw nek als uw gezicht scrubt om ervoor te zorgen dat uw make-up goed wordt bedekt en dat uw huid er op zijn best uitziet.

Bereid je gezicht voor

Net als alles is het halve werk om ervoor te zorgen dat je de juiste voorbereiding voor je make-up hebt. Als je een hoogwaardige make-up primer op je gezicht gebruikt, zal dit niet alleen helpen om je make-up beter te laten hechten, het zal er ook voor zorgen dat het langer blijft zitten dan normaal. En dat is een goede zaak op een dag – en nacht – wanneer je constant gefotografeerd wordt.

Gebruik een kwalitatieve concealer

Concealer is een geweldig hulpmiddel om onvolkomenheden te verdoezelen, zoals wallen die onder de ogen achterblijven wanneer opwinding je de slaap ontneemt. Door het voorzichtig op de juiste plaatsen te gebruiken, zoals onder je ogen, onder je neus en bovenop je oogleden, zul je niet alleen onzuiverheden wegnemen, je helpt ook je gezicht te contouren.

Gebruik een kwaliteitsfundament

Zodra alle voorbereiding is voltooid, is de volgende stap het aanbrengen van foundation. Vanwege alle fotografie die voor ons ligt, is het belangrijk om kwaliteitsproducten te gebruiken die soepel doorgaan en het perfecte canvas voor make-up creëren. En om er echt zeker van te zijn dat het in de loop van de dag niet cake, cake, rennen of vettig lijkt, is het belangrijk om de basis – en in feite al je make-upproducten – een parcours te geven twee weken voor de grote dag om er zeker van te zijn dat ze hun werk zullen doen ..

Gebruik een neutrale oogschaduw

Deze unieke truc zorgt ervoor dat uw ogen er tijdens de huwelijksceremonie en de receptie geweldig uitzien. Breng na het volgen van alle andere belangrijke stappen een neutrale oogschaduw aan op uw oogleden waar uw eyeliner naartoe gaat. Dit helpt je eyeliner beter te hechten en zorgt voor helderheid in je ogen.

Bereid je lippen voor

Je lippen primen is net zo belangrijk als je gezicht primen voor je make-up. Door een beetje concealer aan te brengen voordat je je lippenstift of lipgloss aanbrengt, zal deze beter hechten en kan het voorkomen dat je de hele dag je lippen niet hoeft aan te raken, zodat je je kunt concentreren op je nieuwe echtgenoot.

Gebruik kwasten om je make-up aan te brengen

Veel vrouwen gebruiken hun vingers om een ​​deel van hun make-up aan te brengen. Hoewel dit in sommige gevallen handig kan zijn, wilt u op uw bruiloft voorkomen dat u uw handen gebruikt om uw make-up aan te brengen. Onze handen bevatten natuurlijke oliën die het uithoudingsvermogen van de make-up die u gebruikt, kunnen verminderen, ongeacht de kwaliteit van een product. Gebruik op deze belangrijkste dagen sponzen en borstels, allemaal in de juiste maten, om je make-up aan te brengen.

Hydrateren

Het hydrateren van je huid is elke dag van de week belangrijk. Voorafgaand aan uw bruiloft wilt u een lichte vochtinbrengende crème op uw huid gebruiken. Moisturizer kan ervoor zorgen dat uw huid er zacht, helder en stralend uitziet. Onthoud dat u uw vochtinbrengende crème de tijd wilt geven om op de huid te komen voordat u uw make-up aanbrengt, dus wacht minimaal een half uur.

Koop waterdichte mascara van hoge kwaliteit

Dit is echt vanzelfsprekend, maar tranen zullen meer dan waarschijnlijk optreden op uw trouwdag. Het geluk dat je voelt als je door het gangpad naar je verloofde loopt, kan een ongelooflijk ontroerend moment zijn dat tranen veroorzaakt. Op andere momenten kunnen er ook tranen stromen als mensen hun toespraak houden of gewoon oprecht gefeliciteerd. Het gebruik van waterdichte mascara zorgt ervoor dat je make-up er geweldig uitziet door lopende mascara te vermijden.

Breng een touch-up kit mee

Het maakt niet uit hoe voorbereid je bent op je trouwdag, je zult wat bijwerk doen op je trouwdag. Overweeg om een ​​van je bruidsmeisjes te vragen om op make-up te kijken.

Categories
Beauty

Bruiloft nail art voor creatieve bruiden

Of je nu een klassieke bruiloft hebt of een alternatieve bruiloft, je manicure kan ook deel uitmaken van je thema. Wees niet bang om voor een creatieve stijl te gaan! Laat u inspireren en als u niet 100% zeker weet welk ontwerp u moet kiezen, waarom zou u dan geen nagelproef doen? Kijk of het ontwerp goed past bij je jurk en natuurlijk je ring, want net als je haar en make-up zijn nagelproeven ook iets!

Unicorn nagels

Straal helder als een eenhoorn met deze prachtige iriserende baby’s! Of je nu kiest voor een witte kleur, lichtroze of lavendelkleur, met deze prachtige stijl zie je eruit als de unieke schoonheid die je bent.

Glitter fantasie

Bij twijfel maakt glitter alles beter! Je gasten moeten misschien een zonnebril dragen voor deze, want meid, je zult stralen! Dus als u op zoek bent naar adembenemende nailart, dan is dit misschien uw keuze.

Moeder parel!

Zoals Jackie Kennedy ooit zei: “Parels zijn altijd passend”, dus als je voor een meer klassieke stijl gaat maar er toch een creatieve draai aan wilt geven, kunnen parels een leuk klein detail zijn voor je nail art.

Heldere nagels

Als je op zoek bent naar een onconventionele creatieve stijl, kunnen heldere nagels je beste vriend zijn! Perfect voor een moderne, alternatieve bruiloft, of gewoon voor elke bruid die op zoek is naar een gewaagde look. Absoluut een aanrader!

Floral nagels

Heeft u een lentehuwelijk? Deze bloemnagels zijn net zo mooi en leuk. Omarm de lente terwijl je eruit ziet als een godin; een lentegodin! Vergeet niet dat uw nailart uw huwelijksthema zou kunnen aanvullen.