Categories
Lifestyle

5 eenvoudige veranderingen in levensstijl om beter te leven met hypothyreoïdie

Als uw schildklier niet zo goed werkt als zou moeten, voelt u zich niet goed. Je bent uitgeput, uitgeput, vaak koud, zelfs als anderen warm zijn, en je komt aan, ondanks je inspanningen om het af te houden.

Twitter

Facebook

LinkedIn

Vrouw uitoefenen

Als uw schildklier niet zo goed werkt als zou moeten, voelt u zich niet goed. Je bent uitgeput, uitgeput, vaak koud, zelfs als anderen warm zijn, en je komt aan, ondanks je inspanningen om het af te houden. Hypothyreoïdie treedt op wanneer uw schildklier te weinig schildklierhormoon aanmaakt. Deze hormonen zijn nodig om ervoor te zorgen dat uw organen goed blijven functioneren, en daarom heeft u het gevoel dat u dat ook doet als ze schaars zijn.

1. Eet een gezond dieet

Goed eten verbetert uw energieniveau, wat belangrijk is in het licht van slaperigheid overdag en hypothyreoïdie-gerelateerde vermoeidheid. Eet de hele dag door kleine, voedzame maaltijden om uw motor op gang te houden. Hypothyreoïdie houdt verband met gewichtstoename en kan het moeilijker maken om af te vallen.

2. Vorm omhoog

Trainen is waarschijnlijk het laatste waar u zin ​​in heeft als uw schildklier traag is, maar als u regelmatig aan lichaamsbeweging doet, krijgt u meer energie, helpt u bij het afvallen en neemt uw stressniveau af. Mogelijk hebt u ook een hoog gehalte aan lipoproteïne met lage dichtheid of “slechte” cholesterol, wat het risico op hartaandoeningen kan verhogen, en lichaamsbeweging kan de gezondheid van het hart verbeteren.

3. Ontstress

Stress kan hypothyreoïdie verergeren, maar het nemen van stappen om de manier waarop u ermee omgaat te veranderen, kan een groot verschil maken in hoe u zich voelt. Yoga, meditatie, diep ademhalen of gewoon relaxen met ontspannende muziek kan allemaal helpen stress en angst te verminderen. Zoek een stressverminderende techniek die voor u werkt en neem deze op in uw levensstijl.

4. Slaap beter

Ook al sleep je de dag door, het kan moeilijk zijn om te vallen en ‘s nachts in slaap te blijven als je hypothyreoïdie hebt. Voldoende slaap van goede kwaliteit krijgen, zal uw vermoeidheid overdag verbeteren. Stel vast en blijf regelmatig wakker en ga naar bed, houd je slaapkamer koel, koud en grotachtig en vermijd cafeïne na 14.00 uur.

5. Zorg voor uw gezondheid

Doe er alles aan om gezond te blijven. Dit houdt in dat u op de hoogte blijft van doktersbezoeken en screeningstests en dat u uw handen grondig wast voor en na het eten, het bereiden van voedsel of het zorgen voor iemand die ziek is.

Categories
Lifestyle

5 EENVOUDIGE LEVENSSTIJLVERANDERINGEN DIE KUNNEN HELPEN OM KLIMAATVERANDERING AAN TE PAKKEN

1. Bezuinigen op niet-hernieuwbare energiebronnen

Zonnepanelen en andere vormen van systemen voor hernieuwbare energie in uw huis installeren is een fantastische manier om uw energieverbruik te verminderen, maar het is niet voor iedereen haalbaar. Andere manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen, is simpelweg het verminderen van de hoeveelheid energie die u dagelijks gebruikt

2. Verander de manier waarop je reist

De auto dumpen en overschakelen op openbare vervoerswijzen (bus, tram, metro) of ervoor kiezen om in plaats daarvan te fietsen en te wandelen, is een andere levensstijlverandering die het milieu ten goede komt. Als het openbaar vervoer geen optie is, kunt u ook carpoolen of vanpools proberen – of vanuit huis werken.

3. Eet meer planten, minder vlees

Ook op het gebied van voedsel: minder voedselverspilling. Amerikanen produceren elke dag 14 gram voedselverspilling per persoon, een hoeveelheid die 30 miljoen hectare akkerland gebruikt en 30 procent van de dagelijkse calorieën bevat die beschikbaar zijn voor consumptie. Geslepen worden met restjes en alleen kopen wat je nodig hebt, is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor de planeet.

4. Onthoud: verminderen, hergebruiken, recyclen

Nog een tip: onthoud de drie R’s. Het verminderen van de hoeveelheid spullen die we kopen – of dat nu kleding of technologie is – vermindert de energie die betrokken is bij de productie van die producten, wat op zijn beurt onze ecologische voetafdruk verkleint. Naast snelle mode en twee keer nadenken voordat we upgraden, kunnen we het energieverbruik verminderen door tweedehands gekochte producten te hergebruiken (vintage kleding, refurbished tech).

5. En last but not least: stemmen

Stemmen in overheidsfunctionarissen die werken op een pro-milieuplatform met initiatieven om de klimaatverandering op nationaal of zelfs internationaal niveau aan te pakken, kan een van de meest effectieve manieren zijn om verandering teweeg te brengen.

Categories
Lifestyle

Je bent niet alleen! Advies van degenen die hebben moeten uitstellen

Onze harten gaan uit naar al onze geweldige stellen die hun trouwdagen hebben moeten uitstellen. Maar weet dat je niet de enige bent en dat er veel koppels samen met jou zijn die plannen aan het herzien zijn, nieuwe datums kiezen en met kleine onzekerheden blijven zitten. Hier volgt advies van hen over wat ze moeten doen als u uitstelt:

Stel het annuleren uit

We hebben al onze stellen ten zeerste aangeraden om uit te stellen in plaats van te annuleren als ze voor de moeilijke keuze staan ​​om uw trouwdagplannen te wijzigen. Waarom? Omdat het uw financiële risico als klant aanzienlijk minimaliseert. Contractueel gezien gaat er minder geld verloren voor een klant wanneer u de service behoudt – dus is het meer de verantwoordelijkheid van uzelf en de leverancier om hiervoor te kiezen bij annulering.

Accepteer de situatie

We spraken met Lauren, een aanstaande bruid die haar huwelijk heeft uitgesteld, die koppels eraan herinnerde het verlies van controle te accepteren “ten eerste zijn de dingen buiten onze controle.” Het is verstandig om te accepteren dat dit niet één fout is. Niet de verkopers, niet de mensen met het virus, niet de jouwe. Het is gewoon een ongelukkige situatie.

Communiceren

Openlijk praten met je partner en gasten staat op dit moment voorop. Mogelijk moeten ze vluchten, plannen, accommodatie, babysitten wijzigen, afhankelijk van wanneer uw trouwdag is. Houd ze gewoon op de hoogte. ‘Iedereen begrijpt het’, zei Lauren. Kassy zei dat zij en haar partner “rechtstreeks met onze ouders en de kinderen van mijn partners spraken.

Praten met leveranciers

Met betrekking tot uw leveranciers is empathisch zijn van het grootste belang. Veel van hen zijn zaken en levensonderhoud kwijtgeraakt: ‘Ik denk dat we het redelijk goed hebben gedaan met onze leveranciers en ik ben dankbaar … Op dit moment is geduld en begrip nodig … De dingen veranderen met het uur … Het was hartverscheurend zoals ik al zei. ” Verdeel en heers.

Vier wat je trouwdag zou zijn geweest

Laurens adviseerde hoe je zou kunnen uitgeven wat je bruiloft zou zijn geweest: “Neem wat tijd om een ​​picknick mee te nemen, pak een kleed en bubbels… neem samen een bubbelbad, ga lekker op de bank liggen… Wat het ook is. Richt je opnieuw op jullie beiden als koppel. Je hebt elkaar en je families nodig “. Kassy zei dat zij en haar partner oorspronkelijk hadden overwogen om op de dag een verbintenisceremonie te houden om de datum te herdenken en samen te vieren, maar gezien de voortdurende toename van de beperkingen, wisten we niet zeker of dit mogelijk was.

Categories
Lifestyle

Recentelijk verloofd? Hoe start je planning tijdens ISO?

Begin met het uitzoeken van uw budget.

Lily zegt: Eerste stap is altijd budget! Dit zal veel bepalen tijdens het planningsproces. Door alle mogelijke uitgaven op één plek te schetsen, kunt u uw prioriteiten als een paar bespreken en erachter komen wat u allemaal echt op uw trouwdag wilt opnemen.

Wanneer u uw budget instelt, is het belangrijk om huwelijksprijzen te onderzoeken om er zeker van te zijn dat uw budget realistisch is voor uw visie. Het is ook belangrijk om een ​​budget in te stellen waar u zich financieel prettig bij voelt, en dat rekening houdt met eventuele bijdragen die u van uw familie ontvangt om de kosten te dekken.

Selecteer een tijd van het jaar en de dag van de week waarop u uw bruiloft wilt hosten.

Lily zegt: De volgende stap voordat het zoeken naar een locatie begint, is om te beslissen op welke dag van de week, maand en jaar je wilt trouwen. Ik vertel mensen meestal dat ze zich niet moeten hechten aan een specifieke huwelijksdatum totdat ze hun locatie hebben gevonden, maar de locatie moet de basis kennen, zodat ze je prijzen en beschikbaarheid kunnen sturen.

Zoek uw locatie en ontvang een geboekte datum.

Lily zegt: De grootste impact van het virus op pas verloofde stellen die nu willen beginnen met het plannen van hun bruiloften, zijn de beperkingen voor locatiebezoeken. Als u een locatie en een datum niet kunt vastleggen, kan uw planningsproces worden vertraagd.

Als je al een trouwlocatie in gedachten hebt, raad ik aan om contact met hen op te nemen om te kijken of ze je een FaceTime-tour, een virtuele tour of een diepgaand telefoongesprek kunnen aanbieden om je door elk van hun evenementenruimtes te praten. Ons planningsteam kan ook met u de mogelijkheden bespreken.

Vier uw verloving wanneer u kunt.

Lily zegt: als je onlangs verloofd bent en nog niet hebt kunnen vieren met je vrienden en familie, dan hoop ik dat je een creatieve manier hebt gevonden om als koppel te vieren. Ik heb tijdens dit alles mooie verhalen gehoord!

Zoals je ongetwijfeld de afgelopen weken hebt meegemaakt, kijken onze vrienden en familie uit naar elke sociale tijd die ze kunnen krijgen, ook al is het voorlopig alleen virtueel. Dus ik zou willen voorstellen om het goede nieuws tijdens een happy hour Zoom-oproep of FaceTime-sessie één-op-één te delen met je beste vrienden en familieleden. Er is geen betere manier om sociaal te zijn dan door liefde te vieren!

Categories
Lifestyle

Fit en gezond worden voor uw trouwdag

Elke bruid wil er mooi uitzien op haar trouwdag; of het nu gaat om het vastleggen van haar wenkbrauwen om de komende vijf maanden één keer per week te trekken, elke dag 10 minuten extra te rennen of hun hele leven volledig te herstructureren om zichzelf te transformeren.

Stel jezelf op een gezond eetplan

Er bestaat niet meer zoiets als een dieet. Alle (verstandige) gezondheids- en voedingsadviseurs adviseren dat je goed moet eten, niet minder. En het is ECHT gemakkelijk. Je hoeft alleen maar te lezen wat het lichaam nodig heeft. En nogmaals, dat is geen erg moeilijke taak.

Oefening kan altijd en overal worden gedaan. En je hoeft niet veel te doen.

Je moet het gewoon VAAK doen. Maak minimaal vier keer per week een stevige wandeling, minimaal een half uur. Rennen als je wilt, maar loop niet door, want dan wil je de volgende dag niets doen! Rijd naar het strand en maak een wandeling of jog over het zand. Loop tien keer om het blok heen; koste wat het kost. Het lichaam verbrandt evenveel calorieën tijdens het lopen als tijdens het hardlopen; je hebt gewoon minder gewrichts- en spiertrauma! Dat is een moeilijk concept om te begrijpen, vooral als je bent opgevoed met de filosofie van ‘hoe meer je zweet, hoe meer je verliest’.

Het lichaam heeft veel water nodig.

Bewaar een koude fles in de koelkast en koop een waterfles die je kunt invriezen en die je overdag kunt meenemen. In de winter mag u geen uitzondering maken op deze regel. Water is essentieel. Het houdt je niet alleen volledig gehydrateerd, het verwijdert de gifstoffen en het afval uit je systeem.

Categories
Lifestyle

Afvallen voor je bruiloft

Om effectief af te vallen en het af te houden, moet je kijken naar het maken van veranderingen in levensstijl op de lange termijn, in plaats van een dieet op korte termijn te volgen. Als u overweegt af te vallen voor uw bruiloft, moet u naar de volgende vijf gebieden kijken en kijken waar u geleidelijke veranderingen kunt aanbrengen:

Wat je eet

Houd een voedingsdagboek bij met gedetailleerde informatie over wat u elke dag eet en kijk waar u gezonde alternatieven kunt vervangen voor voedingsmiddelen met veel calorieën.

Hoeveel je eet

Een van de eenvoudigste manieren om af te vallen, is door uw portiegroottes te verkleinen. Serveer voedsel op kleinere borden en eet alleen totdat je je vol voelt, niet totdat je je opgeblazen voelt.

Als je eet

Eet je ‘s avonds laat een grote maaltijd? Misschien kunt u overwegen om een ​​grotere lunch te eten en ‘s avonds gewoon een lichte snack te nuttigen. Zorg ervoor dat u het ontbijt niet overslaat en probeer tussendoor geen snacks te eten.

Wat drink je

Drink je regelmatig alcohol, suikerhoudende koolzuurhoudende dranken of warme dranken met melk en suiker? Probeer deze te verminderen en zoek naar gezondere alternatieven zoals fruitthee. Zorg ervoor dat je elke dag zes tot acht glazen water drinkt.

Hoe je oefent

Zoek een vorm van lichaamsbeweging die je leuk vindt, of het nu een stevige wandeling in het park of een dansles is, en zorg ervoor dat je het minstens twee keer per week een uur doet.

Gewichtsverlies tijdschaal

Veel bruiden laten het te laat om af te vallen, wat resulteert in een crashdieet of bijna honger in de weken voorafgaand aan de bruiloft. Om af te vallen maar gezond te blijven, moet uw levensstijl en fitnessregime ongeveer acht maanden voor de bruiloft beginnen. Je kunt veilig ongeveer een kilo per maand afvallen en je moet streven naar het bereiken van je streefgewicht ongeveer twee maanden voor de grote dag, klaar voor je laatste jurkaanpassing.

Tips om af te vallen en af ​​te blijven

Blader door een bruiloftsmagazine en kies een foto van een bruid waarop je er graag uit wilt zien. Speld het aan uw koelkastdeur of opbergkast om u eraan te herinneren dat u twee keer moet nadenken wanneer u naar dat hapje grijpt. Als je eenmaal getrouwd bent, vervang dan de foto door een van jullie op je trouwdag om je eraan te herinneren hoe goed je eruit zag.

Stel een streefgewicht in en houd wekelijks bij hoe uw gewichtsverlies vordert. Geef onderweg mijlpalen aan en geef jezelf een traktatie elke keer dat je er een bereikt. Houd uw record bij na de bruiloft, zodat u kunt zien of het gewicht af blijft en geef uzelf elke maand een traktatie als u binnen een bepaald gewichtsbereik blijft.

Categories
Lifestyle

Hoe de huwelijksweek te overleven

Er zijn nog maar zeven slaapplaatsen tot je grote dag en hoewel je misschien moeilijk kunt slapen, willen we ervoor zorgen dat het komt omdat je super opgewonden bent en niet omdat je super gestrest bent.

Hier zijn enkele tips die u kunt gebruiken om de huwelijksweek te overleven:

Raadpleeg uw takenlijst

Omdat je een georganiseerd persoon bent, zou je een soort checklist hebben die alles bijhoudt.

Rond uw huwelijksreis af

Je hebt de afgelopen maanden misschien een breed beeld opgebouwd, maar nu is het tijd om dingen vast te leggen. Plan niet alles tot op het laatste moment, omdat onverwachte dingen kunnen en zullen gebeuren, dus enige flexibiliteit geeft u gemoedsrust.

Pas je jurk aan

Sluip een uur weg van je partner om je trouwjurk te passen om er zeker van te zijn dat deze perfect past en geen last-minute aanpassingen nodig heeft.

Breek je schoenen in

Het ergste van de hele dag op hakken zitten, is de hele dag op gloednieuwe hakken.

Geef items af waar ze nodig zijn

Als je veel doe-het-zelf doet, zorg er dan voor dat je items zoals je inlogboek, kaarsen, menu’s, tafelnummers enz. Afzet bij de locaties waar ze moeten zijn.

Oefendiner

Als je een repetitiediner gaat houden, is het een goed idee om het de avond voor je bruiloft niet te hebben. Probeer in plaats daarvan iedereen twee of drie nachten eerder bij elkaar te brengen.

Wees niet bang om te delegeren

Het maakt niet uit hoe hands-on van een bruid je wilt zijn, het is onmogelijk voor je om op meer dan één plaats tegelijk te zijn en als het gaat om je laatste zeven dagen, moet er veel worden afgerond.

Maak de laatste betalingen

Met uw takenlijst weet u wie er moet worden betaald en wanneer.

Probeer tijd te maken voor gasten van buiten de stad

Ze hebben misschien een eerlijke manier afgelegd om je te zien, dus als je van plan bent om meteen na de bruiloft op huwelijksreis te worden weggevoerd, wil je misschien een leuke activiteit of twee plannen om te delen met de gasten waarmee je misschien geen contact hebt gehad voor een poosje.

Zorg voor jezelf

Categories
Lifestyle

Hoe u ziekte in de aanloop naar uw bruiloft kunt voorkomen

Komt u naar uw speciale dag en maakt u zich zorgen dat u een vervelende ziekte oploopt en merkt dat u op uw bruiloft om de verkeerde redenen snuift? Wees nooit bang – zo voorkomt u ziekte vóór uw huwelijk.

Besteed aandacht aan uw eten

Met het risico te klinken als Kapitein Natuurlijk, let vooral op wat je in je mond stopt! Als je vreselijk eet en je weet het, dan moet je hier beginnen als je je zorgen maakt over ziek worden of je vervallen voelen op je speciale dag.

Door uw eten te verbeteren, krijgt u meer energie om andere stress te bestrijden die gepaard gaat met huwelijksplanning en die negatieve effecten op uw lichaam kan hebben.

Drink water

Zoals hierboven vermeld, is dit zo’n voor de hand liggende snelle oplossing – maar de meeste mensen letten er niet op! Als je een frisse, gehydrateerde huid wilt op je trouwdag, drink dan water! Bovendien, als je merkt dat je je vervallen of zwak voelt in de aanloop naar je bruiloft, zal water helpen om alles wat je dwarszit weg te spoelen en je snel weer fit te krijgen.

Krijg genoeg slaap

Hoewel ik begrijp dat Netflix praktisch eist dat je tot in de vroege uren van de ochtend blijft binge kijken naar hersenloze televisieseries, als je ‘s nachts voldoende slaapt, kun je elke ziekte die op je pad zou kunnen vallen in de aanloop naar je bruiloft helpen bestrijden. Als je in de weken of dagen voor je bruiloft toevallig iets vervelends oppikt, kun je er het beste overheen komen om jezelf te laten rusten.

Het kan echter moeilijk zijn om voldoende te slapen als u bezwijkt aan stress die gepaard gaat met het plannen van een bruiloft.

Beheers je stress

Het is niet verwonderlijk dat de opwinding van het plannen van een bruiloft het hoge risico op stress met zich meebrengt. Het zou in uw voordeel zijn om stressverlichtende technieken toe te passen, zoals meditatie en yoga, om ervoor te zorgen dat u uzelf niet in de maling neemt en uw lichaam uiteindelijk tot het punt van ziekte belast.

Oefening

Hoewel u niet gek hoeft te worden met de oefening (lees gerelateerd: Waarom niet afvallen voor uw bruiloft), heeft lichaamsbeweging op meerdere manieren voordelen voor ons lichaam. Hoewel de voor de hand liggende reden misschien is om een ​​paar kilo af te vallen, zal lichaamsbeweging u een beter gevoel geven en kunt u beter omgaan met uw stress bij het plannen van uw bruiloft.

Dit is echter ook een nagesynchroniseerd zwaard. Ga niet overboord met de oefening als dit niet is wat u gewoonlijk doet, omdat dit ertoe kan leiden dat u wordt uitgeput en u vóór uw grote dag vervelende ziektes kunt oplopen.

Verander uw levensstijl niet drastisch

Zoals hierboven vermeld, is het contraproductief om uw levensstijl plotseling voor uw bruiloft ingrijpend te veranderen. Misschien als je nog een paar maanden weg bent, vermijd je eventuele negatieve implicaties, maar het is een goed idee om je aan je normale levensstijl te houden om te voorkomen dat je lichaam in shock raakt en uiteindelijk ziekte binnen laat komen.

Vermijd zieke mensen

De beste manier om ziekte vóór uw huwelijk te voorkomen, is door zieke mensen helemaal te vermijden. Als je weet dat iemand met een nare griep in bed ligt, stel hem dan misschien uit tot nadat je ‘ik doe’ hebt gezegd. En vermijd ziekte van vreemden door simpelweg je handen grondig te wassen nadat je op openbare plaatsen bent geweest, en wrijf of raak nooit je ogen aan, want zo krijgen mensen verkoudheid en griep. Geloof me – je wilt op je trouwdag niet om de verkeerde redenen snuffelen!